Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Працівники херсонської “Паллади” очікують від міського голови замовлення, а не балачок

Херсонський державний завод “Паллада”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, просить Херсонського міського голову Володимира Миколаєнка вказати, в якому саме тендері міської ради на порталі державних закупівель Prozorro, “Паллада” взяла участь, запропонувавши ціну понтону в розмірі 200 тисяч грн.

Ми просимо не маніпулювати громадською думкою та не паплюжити гідність півтисячного трудового колективу херсонців, що працюють на “Палладі” та своїми податками поповнюють бюджет рідного міста. Ми працюємо за ринкових умов і готові взяти нові замовлення, але для цього повинні буди реальні контракти, а не маніпуляції з громадською думкою через неправдиві балачки“, – повідомив заступник директора заводу Григорій Клебанов.

ХДЗ “Паллада” є одним із найбільших платників податків у місті – за минулий рік та 1 півріччя 2017 року до бюджетів всіх рівнів підприємством було перераховано біля 50 млн грн. Нині на заводі виконують експортні контракти, а перемовини з представниками міськради щодо будівництва переправи були в 2016 році. Тоді фахівці підприємства разом з представниками влади дійшли висновку, що для будівництва переправи необхідно 2, а не 1 понтон, як передбачали урядовці. Далі технічної сторони питання не обговорювалось, офіційних перемовин щодо вартості робіт також не було.

Колектив заводу піклується про рідне місто та готовий працювати на його розвиток“, – додав заступник директора заводу Григорій Клебанов. ​

Нагадаємо, що 20 липня на позачерговій сесії міської ради Херсона Володимир Миколаєнко повідомив, що ХДЗ «Палада» вимагає з бюджету міста 200 тисяч гривень за виробництво понтону, при цьому продаючи таку ж саму продукцію приватним перевізникам за 120-130 тисяч гривень. Ця інформація не відповідає дійсності – «Палада» не дозволить політикам підіймати свої рейтинги у такий спосіб.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН