Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську відбувся Міжнародний фестиваль освітніх технологій

Про захід на Фейсбуці повідомив херсонець Андрій Яценко, який взяв участь у . На фестиваль прибуло близько 200 педагогів не тільки з України, а і з інших країн світу:

 – 14 липня 2017 року начальник Управління освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації Євген Криницький та голова громадської організації “Національний конгрес батьків України”, директор будівельної компанії “Молодіжний житловий комплекс” Андрій Яценко взяли участь у Міжнародному фестивалі освітніх технологій «Перспектива» в місті Скадовську Херсонської області.

Майже 200 вчителів, вихователів, керівників навчальних закладів з різних регіонів України, а також Молдови та Румунії з 11 по 18 липня обговорюють та діляться досвідом впровадження педагогічних інновацій. Основні організатори цього традиційного форуму освітян є громадські організації Асоціація «Варто», Асоціація працівників дошкільної освіти України та інші громадські об’єднання України, Молдови та Румунії. До роботи конференції та тренінгів в цей день долучилось майже 100 педагогів зі Скадовського району, міст Гола Пристань, Херсон та інших районів Херсонської області.

Ініціатори фестивалю Геннадій Чепурний та Микола Федорець, голова Асоціації працівників дошкільної освіти України Ніна Омельяненко створили унікальну атмосферу творчості та захоплюючої любові до дітей і своєї професії. Крім обміну досвідом та підвищення кваліфікації, освітяни змогли побувати в Національному природному парку «Острів Джарилгач», поплескатись у цілющих водах Чорного моря, скористатись гостинністю мешканців міста курорту державного значення Скадовська.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН