Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині “Творці сучасності” відсвяткували 15-річчя з дня заснування

 15-річчя Херсонської обласної громадської організації “Творці сучасності” відсвяткували у приміщенні Херсонського музичного училища.

Можна виділити трьох учасників концертної програми: народний фолк-гурт “Олешшя”, любительське об’єднання «Народний театр та організатора заходу і керівника громадського об’єднання “Творці сучасності” С.М. Мінєнкова.

До складу ГО “Творці сучасності” входять близько восьми десятків людей, які збираються тут не заради матеріального зиску або кар’єрного зростання, а за велінням однієї з половинок великої душі.

– Я не могла відірвати очей від сцени, – сказала на другий день після відзначення ювілею начальник відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації виконкому Голопристанської міської ради А.В. Литвиненко. – Мені випадало бачити чимало різних культурних заходів, але цей вражав. Особливо слід відзначити Сергія Миколайовича. Його широка ерудованість, розмаїття талантів, миттєве реагування на сценічні моменти дивували і викликали захоплення. Скажу відверто: якщо у “Творцях сучасності” зібралися всі такі люди, їм залишається лише позаздрити!

     Анатолій Грабко, провідний консультант відділу культури Голопристанської РДА, письменник, журналіст. 

Творці сучасності

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН