Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податкові міліціонери з Херсонщини з ротацією перебувають у зоні АТО

Працівники спецпідрозділу «Фантом» впродовж тривалого часу добровільно несуть службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду на окремих територіях у зоні проведення АТО. Випадків надзвичайних було чимало:

«Серед останніх, наприклад, затримували тютюнові вироби, які особа намагалася незаконно ввезти з непідконтрольної території. Був затриманий мікроавтобус. Це буквально перед нашим від’їздом уже сюди. Наші бійці знайшли, що незаконно везли, 250 тисяч пачок сигарет. Наші бійці затримали, викликали слідчо-оперативну фіскальну групу. Цей товар на місці був вилучений. Були і такі затримання: везли продуктів харчування на 1 млн. 800 тис. грн. Фурами затримували», – прокоментував Олександр Кромп, полковник податкової міліції.

За час проведення антитерористичної операції на лінії розмежування службу несли чимало податкових міліціонерів з Херсонщини. На жаль, є і втрати: у зоні АТО загинув працівник податкової міліції Дмитро Жарук. Зараз на зміну своїм товаришам з нашої області поїхали ще чотири співробітника ДФС.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН