Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаїрах через блискавку згоріли шкільні комп’ютери

Зливи з грозами накоїли лиха у селі Новокаїри Бериславського району. Школа залишилась без доступу до Інтернету та згоріли всі дівайси у комп’ютерному класі. Випускникам, що готувались до здачі ЗНО, прийшлось нелегко.

У Новокаїрській загальноосвітній школі навчаються 95 учнів. Випускників 11 класу всього четверо, 9-й клас закінчили 13 юнаків та дівчат.

«Цей навчальний рік був для колективу школи важким, адже знання даються дітям лише наполегливою працею під керівництвом педагогів. У міських дітей більше можливостей додатково займатись, у сільській школі – лише дитина і вчитель. Є діти, в яких вдома були комп’ютери для отримання інформації з додаткових джерел, є й ті, що ходили до школи для підготовки до ДПА та ЗНО і займались з педагогами. Під час грози блискавка вдарила поряд зі школою, і у нас згоріли чотири комп’ютери. Тепер залишився лише один з доступом до мережі. Підготуватись до зовнішнього тестування без Інтернету для дітей стало практично неможливо», – поділилась директор Новокаїрської ЗОШ Алла Кислюк.

Зараз школа почала підготовку до нового навчального року, проводяться поточні ремонти приміщень. Адміністрація працює над тим, щоб відновити роботу комп’ютерного класу до Першого дзвоника.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН