Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Нововоронцовському районі пройшов семінар із правової допомоги безробітних

Питання зайнятості є тим питанням, від якого залежать добробут громадян, настрої в суспільстві, довіра до влади всіх рівнів. Воно є надзвичайно актуальним і потребує системного підходу до його вирішення. Саме тому у центрах зайнятості постійно працюють соціально-психологічні тренінгові центри, в яких проводять свою просвітницьку роботу інші органи влади та громадські організації, з якими укладені Угоди про співробітництво.

У червні 2017 р. на базі СПТЦ Нововоронцовського районного центру зайнятості відбувся семінар за участю головного спеціаліста відділу Нововоронцовського Бюро правової допомоги Христини Рябінкіної. Присутні отримали інформацію про те, що таке бюро правової допомоги, які послуги в них можна отримати, що таке безоплатна первинна та вторинна правова допомога, як отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції, хто може скористатися послугами бюро та хто в такому разі оплачуватиме ці послуги. Також присутні отримали багато відповідей на свої правові запитання, які їх хвилювали та є актуальними начасі.

Сподіваємось, що в результаті такої роботи українці будуть використовувати правові засади для вирішення свої щоденних життєвих проблем в т.ч. і в вирішенні питань зайнятості.

Нововоронцовська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН