Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Місія провалена – російських прикордонників викрили українці

Сьогодні стало відомо про те, що херсонські прикордонники виявили двох чоловіків, які згодом виявилися російськими прикордонниками. Пізніше на березі Перекопської затоки прикордонники і військовослужбовці ЗСУ також знайшли човен, який росіяни використали для пересування.

Затримані зізналися, що вони є прикордонниками РФ, а на території України вони опинилися ніби випадково, заблукавши під час навчань. Про це на Фейсбуці повідомив Віктор Назаренко, голова української прикордонної служби.

Тим часом, справа отримала розголос у ЗМІ і вже з’явилися публікації, в яких пропонують не відпускати росіян, а здійснити їх обмін на кримського заручника Євгена Панова, адже висловлюється припущення, що затримані були диверсантами.

За словами помічника голови Держприкордонслужби України Олега Слободяна, російська стороноа вже направила запит із проханням надати інформацію про своїх військових, які заблукали на українській території. За словами Слободяна, таке звернення можна розцінювати, як визнання російської стороною, що затримані є прикордонниками РФ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН