Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За розтрату бюджетних коштів у Херсоні відкривають судову справу

Херсонці зараз активно дискутують навколо теми обрізки дерев, на які міська рада щороку виділяє більше 1 млн. 300 тис. гривень.

При цьому стабільно тендер виграє одна й та ж фірма “Комплектавтодор”, маючи завищені ціни на послугу. Більше того, вона на власний розсуд використовує і стовбури дерев, пропонуючи херсонцям придбати дерев’яні лавочки та інші вироби з деревини.

На Фейсбуці, під час обговорення проблеми, відомий підприємець Ігор Кураян висловив обурення ситуацією і повідомив, що готовий оплатити судові витрати, аби понесли покарання ті, хто вкрав кошти громади.

Нагадаємо, що до влади міста надходили пропозиції від підприємців області, які готові надавати послуги обрізки дерев безкоштовно, серед них і Новокаховське підприємство “Піонер новітніх технологій”. Влада Херсона подібні пропозиції ігнорує і натомість витрачає купу бюджетних грошей.

Крім того, з’явилася інформація, ніби херсонські депутати планують винести на наступній сесії на розгляд питання щодо заборони вивезення деревини, яка отримана внаслідок обрізки дерев на міське сміттєзвалище. Натомість, за цією пропозицією, деревина буде передаватися малозабезпеченим родинам міста, військовим та закладам соціального спрямування.

Також сьогодні депутат Херсонської міськради Олена Мазур повідомила, що через її заяву та сюжет, який відзнято місцевою журналісткою Тетяною Мандибурою, який присвячено оборудкам навколо обрізки дерев, було почато розслідування.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН