Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні КамАЗ наїхав на групу велосипедистів. Загинула відома спортсменка

Херсонська спортсменка Альона Савченко загинула в ДТП на Бериславському шосе у Херсоні вчора, 26 червня. Її колега Андрій Кутасов потрапив до реанімації.

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на сторінку херсонського велофоруму у мережі “Фейсбук“.

КамАЗ-зерновоз із причепом в’їхав на Бориславському шосе в групу з чотирьох велосипедистів, які їхали на тренування за місто. Вантажівка зачепила двох із них. Юна спортсменка з інвалідністю Альона Савченко загинула на місці, її колега Андрій Кутасов отримав важкі травми. Нині він перебуває в реанімації. Сьогодні, 27 червня, йому мають зробити операцію.

З місця пригоди вантажівка зникла, наздогнати її вдалося згодом завдяки небайдужим автомобілістам та Патрульній поліції Херсона.

Загибла в ДТП Альона Савченка – відома херсонська спортсменка, переможниця багатьох змагань і чемпіонатів з триатлону. “Загибель цієї дівчинки велика втрата для всього Херсона! Наші діти в ДЮСШ № 6 рівнялися на неї і всі хотіли мати стільки медалей! Дуже співчуваю її батькам і тренується!”, – пишуть у соцмрежах херсонці.

Постраждалий в ДТП Андрій Кутасов регулярно представляв Херсон на велосипедних змаганнях по всій Україні, він володар кубка голови Херсонської ОДА і переможець багатьох інших змагань, інструктор безкоштовної велошколи, батько двох дітей.

За повідомленням очевидців, водій КамАЗу, що скоїв наїзд на велосипедистів, перебував у стані, схожим на наркотичне сп’яніння. Поліція поки не коментує ДТП.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН