Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховської Держархбудінспекції новий очільник

Під час щотижневої апаратної наради міський голова представив присутнім нового керівника, який очолив новостворений міський відділ Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ), пише НК Онлайн.

Геннадій Шиян родом із сусідньої Каховки. Завершив Сімферопольське Вище  військово-політичне будівельне училище,  служив в лавах радянської армії. Певний час мешкаючи у Хабаровську, займався підприємницькою діяльністю, У 1993-у році повернувся на Батьківщину. Працював у 41-у цеху Новокаховського електромашу.  Потім були робота у будівельних компаніях (очолював фірму «НК-строитель») та підприємницька діяльність.

-Робота очолюваної нової структури буде будуватися за кількома важливими напрямками: вивчення генерального плану міста, моніторинг забудови міста, – зазначає Геннадій Миколайович. – Ще один, не менш важливий, – безпосередня інспекційна діяльність, а також робота з громадянами, їхніми зверненнями та скаргами.

Штат відділу наразі ще формується. Приміщення нової структури розташовується у міськвиконкомі, на першому поверсі у колишньому приміщенні БТІ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН