Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України вручила рятувальникам нову техніку

22-го червня в Миколаєві з одноденним візитом перебувала Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш – Цинцадзе. В поїздці її супроводжували голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко та голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко.

Зранку вона взяла участь у церемонії вручення нової техніки Одеському та Миколаївському гарнізонам ДСНС.

Підрозділи Головного Управління ДСНС України в Миколаївській області отримали 50 апаратів ” AirGoFix”, які призначені для забезпечення безпечної роботи газодимозахисників у загазованих та задимлених приміщеннях і середовищах, проведення розвідки під час гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків.

Спеціальний автомобіль на базі шасі КрАЗ – 6322 зі снігоприбиральним обладнанням( шнекороторна установка RedDevil, відвал для прибирання снігу). Призначення автомобіля – запобігання та ліквідація наслідків надзвичайних подій та ситуацій осінньо –зимового періоду, порятунок людей і транспортних засобів зі снігових заметів, очищення автошляхів від снігового покрову для забезпечення безперешкодного проїзду;
Автомобіль підвищеної прохідності Mitsubishi L 200;
Катер для проведення рятувальних та пошукових робіт на водних об`єктах, розмінування дна акваторії;

” Ми залежимо від того, що нові виклики несуть нам нові завдання і необхідність бути готовими швидко і вчасно рятувати людей, допомагати нашим громадянам, допомагати тим, хто потрапив у якусь складну ситуацію. І очевидно, що це є можливим лише за рахунок поповнення обладнанням підрозділів ДСНС”,- зазначила Іванна Климпуш – Цинцадзе.

Миколаївська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН