Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховській школі №3 у рамках освітнього проекту GoCamp працював волонтер з Єгипту

Загальноосвітній заклад став одним з переможців всеукраїнського проекту з вивчення іноземних мов. Волонтер Махамат Ведеві обрав школу №3 і приїхав до Нової Каховки, щоб познайомитись і поспілкуватись з дітьми.

Школа №3 другий рік поспіль проводить літні табори з англомовною студією. Щоранку учні, що відвідують пришкільний табір, розпочинають з вивчення англійської.

Вирішили взяти участь у конкурсі GoCamp, написали твір і підготували відеоролик про рідну школу. Роботу учнів оцінив волонтер з Єгипту, який весь час відпочинку у таборі спілкувався з дітьми, вчив їх на практиці застосовувати знання англійської.

Участь у проекті GoCamp стала для наших учнів засобом дізнатись про іншу країну, переконати їх, що світ цікавий, а за допомоги англійської мови вони зможуть спілкуватись будь-де поза межами країни. У них з’явилась зацікавленість у вивченні мови. Також діти потоваришували з Махаматом Ведеві. А він, коли від’їжджав, сказав, що сумуватиме”, – розповіла вчитель іноземної мови Новокаховської ЗОШ №3 Наталя Бондаренко.

Освітній проект GoCamp досягнув своєї мети – учні переконались на власному досвіді, що знання мов руйнує кордони між країнами й людьми.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН