Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонка Тетяна Князєва удостоєна звання «Берегиня України»

На заключному етапі Міжнародного проекту Українського інформаційно-видавничого центру «Галактика» поетеса-пісняр з Херсона Тетяна Князєва отримала народне звання і орден «Берегині».

120 жінок за наполегливу працю і любов до України, для блага та розквіту нації увійшли до книги «Я- українка». Серед них – п’ять берегинь з Херсонської області та одна – з обласного центру.

Тетяна Князева нині художній керівник Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова, за плечима – навчання в Херсонському держуніверситеті та Київському національному університеті культури й мистецтв за спеціальністю «режисура театралізованих вистав і свят». І багато, якщо не більшість масових заходів у місті, відбуваються за сценаріями талановитої Тетяни Князєвої.

«Книга «Я – українка» – це розповідь про долі невтомних й талановитих українок, які досягли успіху у різних галузях професійної діяльності. Я пишаюсь, що серед них є розповідь про мене, пишаюсь званням «Берегиня», це дорогого коштує», – розповіла “Українському Півдню” Тетяна Князєва.

Окрім народного звання і ордену, жінки-берегині зі всієї країни були нагороджені грамотами «За особистий внесок у розвиток України та вірність нації».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН