Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться семінар для підприємців

Про те, що у Херсоні пройде семінар, на якому йтиметься про важливі нині для підприємців питання, на Фейсбуці розповіла Віра Токарева, керівник херсонського відділення всеукраїнського громадського руху із захисту прав підприємці «Фортеця»:

9 червня 2017 г. в Дніпровському Райвиконкомі для підприємців проведуть семінар, по темі: Новий Порядок державного контролю за додержанням законодавства про працю.

Програма семінару:

1 Детальний аналіз нового Порядку державного контролю за додержанням законодавства про працю: – Питання перевірок інспекторами Держпраці; Питання перевірок інспекторами органів місцевого самоврядування. – Права та обов’язки інспекторів та роботодавців. – Підстави для проведення інспекційного відвідування без попередження. – Правила оформлення результатів інспекційного відвідування. Зміни в порядку накладання штрафів. – За що на роботодавця чекає штраф. Перелік порушень , які можливо виправити без штрафу, виконавши припис. – Поради найманим працівникам та роботодавцям.

2. Все про відпустки: 1. Види відпусток – оплачувані і не оплачувані, основні та додаткові. 2. Графік відпусток та накази про надання відпустки. Стаж роботи, що дає право на щорічну основну відпустку. 3. Розрахунок середньої зарплати для оплати відпусток, коефіцієнт корегування відпускних. 4. Оподаткування відпускних та відображення у звітності. 5. Відпустка при переведенні на інше підприємство. 6. Заміна відпустки грошовою компенсацією – коли це можливо, а в яких випадках суворо заборонено. 7. Відповідальність за порушення порядку надання відпусток.

3. Індексація заробітної плати у червні 2017 року.

З питаннями звертатись до організатора семінару Токаревої Віри Павлівни , конт. номер 095 194-72-82

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН