Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проїзд на внутрішніх автомаршрутах Херсонщини не буде дорожчати, – Микола Джиганський

У херсонських ЗМі з’явилась інформація про значне здорожчання квитків на внутрішньообласних маршрутах. Керівник автопідприємства «Іксора» Микола Джиганський спростував цю інформацію.

2017 року вартість проїзду до населених пунктів області вже зросла на кілька гривень. Автоперевізник «Іксора» підняв ціну з 15 травня і у напрямку «Херсон-Кизомис».

«З 2015-го року підприємство не перераховувало вартість проїзду в цьому напрямку. За один кілометр нараховувались 40 копійок, з середини травня – 54 копійки. Це приблизно 2-3 гривні за весь маршрут. Наскільки мені відомо, головні перевізники не збираються збільшувати вартість проїзду», – прокоментував керівник автопідприємства «Іксора» Микола Джиганський “Українському Півдню“.

Більше, аніж фейкові новини, перевізникам дошкуляють нелегали, які чатують на приїжджих біля залізничного вокзалу і працюють лише на свою кишеню. Офіційні перевізники, які платять податки, втрачають частину клієнтів. Особливо це актуально під час курортного сезону, який не за горами.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН