Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Престижну роботу пропонували у Херсоні безробітним

У Херсоні понад 600 безробітних стали учасниками ярмарку вакансій, що проходив у рамках роботи форуму «Збройні Сили України чекають на тебе». Чоловікам пропонували спробувати себе у новій професії – захищати Батьківщину.

Комісари запевняють: ЗСУ після скорочення та реформ, які відбувалися протягом останніх 25 років, зараз набувають сили та потужності. Перед жителями з усіх районів області виступили представники військових частин, які пропонують посади для проходження військової служби. Вони розповіли про традиції та бойовий шлях своїх військових частин, особливо у зоні АТО.

Для переконливості учасникам ярмарку показали відеопрезентації окремих військових бригад. Говорили про переваги служби за контрактом: соціальні пільги, гарантії та грошове забезпечення.

«Сьогодні держава дуже серйозно ставиться до цього питання. Збільшено грошове забезпечення до 14 тисяч, надається серйозний соціальний пакет. І це лише один такий роботодавець, який пропонує дійсно достойну заробітну плату», – прокоментувала заступник директора обласного центру зайнятості Людмила Барабаш.

Безробітних запрошували йти у танкісти, піхоту та мотопіхоту і у морпіхи та в інші військові підрозділи Збройних сил України. «Докорінно змінилися наші Збройні Сили. Вони відновлюються. Перш за все потрібно почати кожному з себе. І тому я закликаю юнаків, чоловіків осмислити все це», –  звернувся до присутніх в.о. військового комісара Херсонського обласного військового комісаріату Анатолій Бондарук.

Також ЗСУ чекають на водіїв бойових машин, механіків, артилеристів, телеграфістів, розвідників, снайперів, кухарів, медпрацівників тощо. Але вибір залишається за шукачами роботи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН