Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізький регіон отримав 3 млн. грн. від продажу земель несільськогосподарського призначення

З початку 2017 року у Запорізькій області від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, платежів у вигляді відстрочки за раніше викуплені земельні ділянки під об’єктами нерухомого майна, до місцевих бюджетів надійшло 2947,419 тис. гривень. З цих коштів 99,9%, або 2947,059 тис. грн надійшло до місцевих бюджетів Запоріжжя. Решту суми – 0,360 тис. грн направлено до державного бюджету, повідомляє «Урядовий портал».

Загалом упродовж поточного року на підставі цивільно-правових договорів продано 13 ділянок несільськогосподарського призначення площею 1,53 га, їх вартість склала 1568,58 тис. гривень.

Фахівці землевпорядної служби Запорізької області здійснюють постійний моніторинг надходження коштів до бюджетів усіх рівнів від продажу земель несільськогосподарського призначення. У пріоритеті також активізація земельних торгів. З цією метою сформовано перелік із 122 інвестиційно-привабливих земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, призначених для продажу на земельних торгах. Загальна площа земель, що будуть запропоновані інвесторам, становить 3,578 тис. гектара.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН