Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відбувся весільний еко-фестиваль

Комплекс відпочинку дає можливість потрапити у казку дорослим і дітям. На своє 25-річчя господарі «Казкової діброви» підготували відразу кілька святкових заходів.

Все почалось із бажання скульптора Михайла Руслановича Навроцького створити куточок, де можна було б на лоні природи провести час із родиною. 25 років тому він переїхав до Нової Каховки і був вражений краєвидами міста. З ідеєю прийшов до міської влади, яка не відмовила, а, навпаки, допомагала у реалізації задуманого. Була виділена земельна ділянка і відкритий комплекс. До ювілейної дати Михайлу Навроцькому вручена подяка міського голови.

«За вагомий внесок у розвиток сфери сімейного відпочинку у Новій Каховці, створення унікального ландшафтного парку депутати міської ради і представники виконкому вирішили відзначити власника «Казкової діброви» Михайла Навроцького. Всі, хто хоч раз побував у комплексі відпочинку (і городяни, і гості), зажди залишаються враженими цим казковим куточком», – повідомив керуючий справами виконкому Новокаховської міської ради Василь Акуленко.

На 25-річчя організатори підготували водночас кілька святкових заходів. У рамках дитячого фестивалю пройшла виставка малюнків, шоу-програма, міні-регата, квест «Острів скарбів», майстер-класи з народних ремесел.

Для молодят, які мають намір побратись цього року, – фестиваль «Еко-весілля», на якому запропонували альтернативні пригощання, весільне вбрання і розваги – все з префіксом «еко».

«На святкування до нас завітали багато новокаховчан. Ми дуже щасливі, що всі вони прийшли розділити з нами радість», – сказала адміністратор комплексу відпочинку «Казкова діброва» Олена Навроцька.

У «Казковій діброві» можна поспілкуватись з птахами і тваринами у міні-зоопарку, дітям – погратись на спеціально обладнаному майданчику, пообідати у кав’ярні, де передбачені страви для дітей і дорослих, для відпочинку родинами і компаніями існує мангал-сервіс. Практично кожного вихідного дня у комплексі відпочинку відбуваються масові заходи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН