Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З’явилося відео штурму наркопритону із застосуванням гранат у Миколаєві

Їх брали штурмом, з автоматними чергами і навіть застосовували гранат Спецоперація – у Миколаєві. Затриманих – майже чотири десятки. Серед них є чотири жінки. Що це за величезне злочинне лігво? За чим сюди постійно навідувалися десятки дивних незнайомців?

Операція – стрімка і займає кілька хвилин. Правоохоронці автомобілем вибивають ворота, оточують будинок з усіх боків, перекриваючи зловмисникам шлях до втечі. Стріляють та кидають гранати – аби шокувати – щоб наркоділки не встигли знищити речдоки. У будинку – виявляють шістьох злодіїв та близько 30 клієнтів. Усі вони – прийшли отримати свою чергову дозу.

Ось – чверть літра вже готової «ширки» та близько півкілограма – спресованої макової соломки, понад дві тисячі пігулок димедролу, 6 літрів прекурсорів та 300 грамів коноплі. Саме цим регулярно годував українців непримітний ззовні наркокартель.

Злочинці облаштували у себе справжню фортецю. Решітки на вікнах, собаки та камери відеоспостереження – щоби вчасно побачити ймовірну небезпеку або шпигунів під виглядом клієнтів.

Надзвичайні новини

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН