Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До 100-річчя Херсонського державного університету пройшли заходи за участі поважних осіб

Про нові заходи, які відбуваються в рамках відзначення 100-річчя ХДУ на Фейсбуці повідомив Олександр Співаковський, який також взяв участь у подіях.

Народний депутат від Херсонщини розповів, що цього разу він долучився до Ювілейної академії в рамках відзначення 100-річчя рідного Херсонського державного університету. У заході взяли участь заступник Міністра освіти і науки України Максим Віталійович Стріха, Перший віце-президент Національної академії педагогічних наук України Володимир Іларіонович Луговий, ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Миколайович Ніколаєнко, керівництво та декани усіх факультетів Університету, а також відомі випускники вишу.

Олександр Співаковський у свєму повідомленні розповідає про те, як із 1917 року, коли навчальний заклад було утворено на базі Юр’ївського учительського інституту, за час своєї історії він перетворився у потужний навчально-науковий центр із значними здобутками, відомими науковими школами, власними традиціями та новою генерацією фахівців.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН