Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців закликають завтра прийти вшанувати пам`ять героїв, які захищали Україну

Херсонська громадська активістка Римма Браненко на Фейсбуці звернулася до всіх жителів міста, аби завтра, 9 травня, вони прийшли вшанувати пам`ять героїв, які захищали Україну у ІІ Світовій війні і які віддали своє життя вже нині, під час бойових дій на сході країни:

 – 9 травня День перемоги над нацизмом! Це День вшанування пам’яті всіх загиблих у Другій світовій війні. На жаль, зараз війна йде на сході України. Але ми віримо, що ПЕРЕМОГЛИ ТОДІ – ПЕРЕМОЖЕМО Й ТЕПЕР! Тоді українці прогнали ворога із нашої землі, але залишилась ідеологія, ворожа до людини та до всього українського. Зараз ми не допустимо повторення цього! Тоді ми відстояли свою землю! Зараз ми повинні не допустити повторення і панування будь-якої тоталітарної ідеології: чи то фашистської чи то комуністичної!

Тож ЗАКЛИКАЄМО ВСІХ ПАТРІОТІВ ЗАВТРА 9 ТРАВНЯ О 7.30 ПРИЙТИ ДО АЛЕЇ ГЕРОЇВ (перехрестя вулиць Ушакова та Перекопської) і взяти участь у мітингу вшанування пам’яті Героїв, загиблих у російсько-українській війні, а потім буде урочисте покладання квітів у парку Слави захисникам України, загиблим у Другій світовій війні.

Нагадуємо: символика Перемоги над фашизмом та пам’яті загиблих – “червоні маки”, беріть також державні прапори.

Не допустимо «побєдобєсія» та реваншу антиукраїнських сил – гідно вшануймо пам’ять наших Захисників!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН