Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні вчитимуть толерантності

Українська Гельсінська спілка з прав людини та Всеукраїнська освітня програма «Розуміємо права людини» спільно з ініціативною групою «Феномен UA» запрошують вчителів, бібліотекарів, молодіжних працівників, а також всіх, хто цікавиться темою толерантності та прав людини, взяти участь у дводенному семінарі-практикумі «Гармонія в різноманітті. Формування принципів толерантності в освітніх закладах».

Під час заходу учасники дізнаються теоретичні основи поняття «толерантність», ознайомляться з ефективними та інноваційними методиками викладання теми толерантності та прав людини для дітей середнього та старшого шкільного віку, візьмуть безпосередню участь у вправах та іграх, присвячених темі толерантності, а також спробують самостійно розробити власний тренінг під керівництвом досвідченого тренера, який надалі зможуть успішно реалізувати у своїй діяльності.

Тренінг буде проходити 12-13 травня у м.Херсон. учасники заходу забезпечуються проживанням, харчуванням та роздатковими матеріалами. Крім того, організатори компенсують учасникам витрати на дорогу (при наявності відповідних документів.

Реєстрація відкрита до 10 травня. Заявки (прізвище, ім`я, населений пункт, заклад, посада) висилати на ел. адресу – fenomenua@ukr.net.

Телефони для довідок 098-3072128 Оксана Миколаївна.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН