Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До кінця травня на шанувальників живопису чекає яскрава виставка талановитої художниці

Правду кажуть, що день народження можна відзначати цілий тиждень. А ювілейним може бути весь рік. І зовсім чудово презентувати свої нові творчі досягнення в святковий день народження.

Минулого четверга в картинній галереї ім. А. С. Гавдзинського відкрилася виставка робіт Людмили Іларіонової  “Імпульси”, повідомляє видання НК Онлайн. Присвячена вона значимому ювілею авторки.

Не так давно шанувальники образотворчого мистецтва познайомилися вперше з творчістю Людмили і ось, нова виставка. Ще більш насичена, яскрава, різноманітна за технікою виконання. Як і раніше улюбленим жанром художниці залишається пейзаж, і, звичайно ж, яскравий осінній – фішка нинішньої експозиції. Сюжети вона бере звідусіль – подорожуючи по рідній Україні, по улюбленої Європі, а іноді їх навівають перегляди полотен вподобаних художників, і рука сама тягнеться за пензлем в творчому імпульсивному пориві, і вже через кілька годин перед нами з’являється нове творіння. Вперше зустрічаю художника, який взявся за справу не юним, але з ентузіазмом юності, і за два роки захоплення створив стільки цікавих робіт. Думаю, це не межа можливостей Людмили Іларіонової і ми побачимо ще нові експозиції

Привітати ювілярку прийшли найближчі друзі – всіх картинна галерея, просто, чи не вмістила б. І хоча, винуватиця торжества і просила не “співати їй діферамби”, але друзі не змогли б мовчки вручати квіти і подарунки. Ця жінка гідна хвалебних од! Вона приклад для наслідування багатьом. Її оптимізм, просто, зашкалює. Невгамовність, вимогливість до себе і оточуючих не сидіти на місці, склавши руки, привертає до цієї жінки людей різних поколінь – від малого до великого. Її жага яскравого, насиченого, не монотонного, не повсякденного життя не може залишити байдужим нікого. Тому в той вечір зал був переповнений квітами, подарунками, оплесками, побажаннями. І, звичайно, Людмила Іларіонова була Королевою балу по праву.

Виставка триватиме до кінця травня. Запрошуємо переконатися на власні очі, що всі люди народжуються з творчими здібностями. Коли їм розкритися – загадка природи і Вашого бажання!

Олена Михайленко, директор картинної галереї

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН