Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські дітлахи готуються до першого класу

У передмісті Херсона, в Антонівці відбувся “День відкритих дверей”. Майбутній учнів із батьками вітали в 21 школі, яку ще звуть “Зеленою школою”. Галина Лугова, депутат Херсонської міської ради на Фейсбуці написала про те, як показали себе майбутні учні навчального закладу:

 – Висновок: діти підготовлені до школи. Активні, показали гарні математичні здібності – вміють рахувати в межах 10! Вивчили всі голосні з української мови, чудово засвоїли тему “Родина” з англійської мови! Знають складові комп’ютера! Справжні молодці! Всі батьки були гостями на уроці і мали нагоду спостерігати за своїми дітьми. Задоволені, приємно вражені підготовкою діточок до 1 класу. Майбутніх першачків прийшли привітати випускники молодшої школи з піснею, повітряними кульками! І врешті-решт вся малеча отримала медалі “За старанність” разом з “Барні” – солодким подарунком, тому що всі були старанні впродовж року і “заробили” свою винагороду.

Після  робочої частини, батьки за чашкою чаю отримали від педагогів поради на літо, завдяки яким діти зможуть ще краще підготуватись до навчання у першому класі школи.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН