Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський музей приєднався до всеукраїнської благодійної акції

Про те що Херсонський художній музей ім. Шовкуненка приєднався до благодійної акції “Самарянська сумка” повідомляєтья на Фейсбук сторінці закладу:

29 квітня у великій залі Херсонського обласного художнього музею ім. О.О. Шовкуненка, в оточенні виставки українського мистецтва ХІХ ст., відбулася міжнародна благодійна акція «Самарянська сумка», присвячена святу Великодня. Координатором проекту у Херсоні виступила ініціативна група вчителів недільних шкіл Херсонської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату. Акція спрямована на міжнародну благодійну допомогу дітям України, в рамках якої діти з різних шкіл міста Херсона отримали великодні подарунки.

Під час проведення заходу, на який зібралося понад 70 херсонців, відбувся невеличкий святковий концерт учнів недільної школи Свято-Стрітенського собору. Потім для всіх присутніх співробітником музею Владиславою Дяченко було запропоновано тематичну бесіду, присвячену святу Великодня, з віртуальною презентацію творів мистецтва відомих художників світу.

Захід відбувся в атмосфері свята та радості, залучивши дітей та їх батьків до національних великодніх традицій та культурної спадщини України та світу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН