Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відбувся фестиваль “I love English”

Фестиваль аматорів англійської мови, що пройшов 25 квітня  в Новокаховському політехнічному коледжі під назвою “I love English” виявився досить різноманітним та видовищним . Зала, як завжди в таких випадках була повністю заповнена активними глядачами, пише видання НК Онлайн.

Директор коледжу  Людмила Тимофіївна Лоза підбадьорила учасників фестивалю та поділилась спогадами про свій візит до США та підкреслила, як необхідно в сучасному світі мати якісне знання міжнародної англійської мови.

Цікаве та захоплююче дійство було організоване англійським клубом НКПК  «Happy island»та його керівником, викладачем англійської мови  Валентином  Тихим. Але перед цим члени клуба звернулись до міського голови Володимира Коваленка по допомогу в організації «солодкого стола» для учасників свята. І треба сказати, що Володимир  Іванович зразу ж відгукнувся на добру справу. І не тільки сам прийшов, але й з керівником міського відділу молоді Наталія Таран принесли 4 торти та кілька пляшок соку. Щира подяка за це від всіх учасників фестивалю.

Сцену святково прикрасили великою  емблемою англійського клубу та символікою фестивалю. Поряд з ними красувались два прапори: український та справжній американський (до речі, привезений із США).

Перед початком виступів міський голова вручив символічну медаль новому «Президенту» англійського клуба студентці  1 курсу НКПК Валерії Рижих та поздоровив всіх з цим святом міжнародної мови.

Вже в якості Президента Валерія виконала підособистий акомпанемент гітари  всім добре відому пісню «Yesterday». Після мелодійної пісні вірші  англомовних ліриків гармонійно вписувались в програму, а запальні танці й зовсім, здавалось би, піднімали глядачів в загальний танець своїм запалом.

Особливо тепле слово хочеться сказати про виконавців пісень. Добре відомі в місті переможці музичного Всеукраїнського конкурсу «Оберіг» Єлизавета П”ятигорець та Данило Смоляр і тут показали свою майстерність.  Сюрпризом конкурсу став виступ команди програмістів зі своїм викладачем англійської мови Н.М.Калашниковою, які виконали пісню “The Reason”.

Захоплюючим та цікавим виявився і фінальний акорд, коли всі учасники виконали пісню В.П.Тихого «English is your helper» під акомпанемент автора. Але і це ще не все. Всі учасники отримали сертифікати англійською мовою та фото на згадку. Ну і, звичайно ж, солодощі від мера та відділу молоді. Такий фестиваль у НКПК проводився вперше, тож переможців вирішили не визначати, адже участь в такому видовищному святі це вже є перемога. Але все ж таки кращі виконавці будуть брати участь в Дні коледжа, який відбудеться в травні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН