Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаїв зацікавив турецьких інвесторів

Комплекс інформаційно-аналітичних матеріалів «Invest in Mykolaiv», розроблений Агенцією розвитку Миколаєва, зацікавив турецький бізнес.

Про це на сторінці в Facebook повідомила «Агенція розвитку Миколаєва»

На їх основі представник Міжнародної Асоціації турецьких і українських бізнесменів (Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD)) Алі Булут (Ali Bulut) розповів про інвестиційну привабливість міста своїм турецьким партнерам.

У промисловому центрі і верфі на півдні України нещодавно створена Агенція розвитку Миколаєва, молода команда, яка прагне змін і готова зробити свій вклад в розвиток регіону. Це офіс, який має підтримку всіх офіційних муніципальних установ регіону, намагається привернути увагу інвесторів з-за кордону, — пише він.

Алі Булут говорить про Миколаїв як місто на перехресті стратегічного транспортного коридору між Азією та Європою, з’єднаному морським, наземним, залізничним і повітряним транспортом.

Високий рівень освіти з потужною потенційної робочої силою серед населення. Є 11 тисяч кваліфікованих кадрів у суднобудівній промисловості. Серед радянських занедбаних промислових об’єктів є цікаві для інвесторів об’єкти інфраструктури.
Технологічна інфраструктура, освічена й кваліфікована робоча сила повинні стати центром майбутньої Миколаївській промислової зони. А інвестиції останніх років в промисловість регіону — це індикатор якості.

Крім того, бізнесмен каже про малотоннажне суднобудування, харчову промисловість, численні зерносховища та олійні термінали, логістичну інфраструктуру в портах для рідких та сухих вантажів в Миколаєві.

Україна має найбільшу пристань для яхт і може стати одним з центрів в цьому туристичному напрямку, — каже Алі, акцентуючи увагу турецьких девелоперів марин на можливе будівництво в місті стоянкових яхтових комплексів.

Миколаївська правда

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН