Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мелітополець влаштував заплив у калюжі на матраці, аби добитися ремонту дороги

На відчайдушний крок пішов один із мешканців вулиці Іллі Стамбулі у Мелітополі, яку дощі перманентно перетворюють на озеро: незважаючи на холодну погоду чоловік влаштував плавання нею на надувному матраці.

Відповідне відео оприлюднив сайт “РІА-Мелітополь“, передає портал Depo.Запоріжжя.

Напівоголений мешканець вулиці Іллі Стамбулі спочатку плавав “озером”, на яке після дощів вчергове перетворилася вулиця, на надувному матраці, а потім скупався в калюжі. “Заплив” знімали раптові перехожі. Видно, що на відміну від “пливуна” вони тепло одягнуті, адже в Мелітополі доволі прохолодно.

Як повідомляє РІА-Мелітополь, на відчайдушний крок житель вулиці Іллі Стамбулі пішов, аби нагадати міській владі про необхідність відремонтувати вулицю. Під час її будівництва не був передбачений зливовідвід, до того ж дорогу не ремонтували тут вже чверть сторіччя.

Наприкінці минулого року, аби добитися включення вулиці до переліку об’єктів, де робитимуть капітальні ремонти, двоє мешканців Мелітополя кілька днів стояли з відповідними плакатами в конференц-залі міськради. Вулицю до переліку внесли, почати тут ремонт планують в другій половині цього року. Плаванням на матраці один із минулорічних активістів вирішив нагадати чиновникам про обіцяний ремонт.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН