Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Церква разом із університетом провела благодійну акцію

Про благодійну акцію, яку було проведено Українською Православною церквою Кіиївського Патріархату разом із Херсонським державним університетом, розповів на Фейсбуці настоятель храму святих Віри, Надії, Любові і Софії отець Ігор. Він каже, що акція зібрала разом всіх у актовій залі навчального закладу, де студенти 2-3-го курсів представили глядачеві театралізовані вистави “Великодні пригоди або як врятувати свято” та “Пригоди курочок або ніколи не втрачай своїх крашанок”:

 – Українська Православна церква Київського Патріархату разом з Херсонським Державним Університетом провела благодійну акцію в актовій залі університету, студентами 2-го та 3 го курсів спеціальності “культурологія” показали театралізоване дійство пасхальна казка: «Великодні пригоди або як врятувати свято», ,,Пригоди курочок або ніколи не втрачай своїх крашанок”.

На свято було запрошено дітей військовослужбовців, дітей з багатодітних сімей, та багато інших малюків, які з великим захопленням споглядали на казкове дійство, яке розкривалося перед ними. Великий зал вмістив близько п’ятсот глядачів. Тому можна з впевненістю сказати, що такі заходи закладають у серця наших дітей світло, добро, радість, яке несуть вони у своїх спогадах з дитинства протягом усього життя.

По завершенню цікавої вистави за фінансової підтримки Станіслава Путілова діткам було вручено святкові подарунки: фарби, розмальовки, олівці, альбоми. Приємно споглядати, щасливі дитячі усмішки і знати, що якоюсь мірою ти до цієї радості долучився.

Насамкінець свого повідомлення отець Ігор подякував усім, хто допоміг в організації акції:

Хочу подякувати всім, хто допоміг організувати свято нашим діткам: Андрію Гордєєву, Станіславу Путілову, Василю Стратонову, Миколі Левчинку, Лідії Лемаренко і всім хто приймав участь в підготовці цього свята. Всіх вітаю: Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Настоятель храму святих Віри, Надії, Любові і Софії

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН