Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеському районі розшукують диверсантів

За повідомленням прес-групи УСБУ в Херсонській області, сьогодні з самого ранку у Генічеському районі триває планове тактико-спеціальне навчання. Координаційна група Антитерористичного центру при УСБУ в Херсонській області розробила план, за яким умовна диверсійно-терористична група підірвала комунікації радіотелепередавальної станції «Чонгар» та Генічеської телерадіовежі.

Завдання спецпризначенців – локалізувати наслідки вибуху, визначити прикмети зловмисників, розшукати та затримати їх. Уникаючи переслідувань, умовні диверсанти переховувались у будівлі колишнього дитячого табору. Силами зведеної штурмової групи Центру спецпризначень «Альфа» СБУ та Збройних Сил України проведено силову фазу, у результаті чого «диверсанти» знешкоджені.

В операції взяли участь співробітники УСБУ, Нацгвардії, поліції, Держприкордонслужби, ЗСУ, представники влади, місцевого самоврядування та інші суб’єкти боротьби з тероризмом. Під час тактичних навчань відпрацьований алгоритм спільних дій в екстремальних умовах.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН