Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських керуючих ОСББ кличуть на зустріч із фахівцями з Німеччини

Завтра, 20 квітня у Херсоні в малій залі міської ради о 13 годині, відбудеться регіональна зустріч в рамках проекту «Німецько-Українські енергоеффективні будинки». Проо це на Фейсбуці повідомляє член Херсонського руху розвитку ОСББ Людмила Чайка:

Якщо ви мешкаєте в житлових будинках серії 87АБ та серії 90 (дивись фото) вам буде цікаво дізнатись від фахівців з німеччини технічні, фінансові, організаційні, юридичні та соціальні аспекти енергозберігаючої модернізації житла цієї серії на прикладі двох реальних житлових будинків з м.Херсона та м.Вознесенська Миколаївської області.

Керуючих ОСББ житлових будинків м.Херсона типової серії 1-464 (п’ятиповерхові «хрущовки») чекають 21 квітня 2017р. о 13-00 в малому залі Херсонської міської ради.
Представники Німеччини – Ініціатива «Житлове господарство у Східній Європі» презентує доцільні енергозберігаючі заходи і оцінку їх витрат на прикладі житлового будинку серії 1-464 з м Рівне.
КП «Херсонська енергосервісна компанія» презентує проекти та заходи з енергозбереження для типових житлових будинків серії 1-464 для формування міської програми співфінансування енергоефективних заходів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН