Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через трагедію на Каховській ГЕС буде посилено охорону

2 квітня цього року на шлюзах Каховської ГЕС сталася трагедія – скінчив життя самогубством 36-річний чоловік, який зістрибнув у річку разом зі своєю 10-річною дитиною.

Керівник «Правого сектору» у Херсоні Наталія Вотеічкіна на Фейсбуці повідомила про те, що проведена робота із подальшого забезпечення посиленої охорони стратегічного об’єкту, адже випадки самогубства тут ставалися і раніше. До того ж, зважаючи на важливість Каховської ГЕС для життєдіяльності регіону, постало питання про те, що охорона ведеться недостатня і потрапити на територію може будь-хто.

 – Командир 12 Резервної сотні ДУК ПС друг Кулемет зустрівся з начальником ВП “Каховський судноплавний шлюз” Державного підприємства водних шляхів “Укрводшлях” Добрянським Сергієм Анатолійовичем та з директором Філії “Каховська ГЕС” ПАТ “Укргідроенерго” Пащенко Олегом Григоровичем. Також були залучені представники СБУ в Херсонській області. Було вирішено питання, як з посиленою охороною, так і з унеможливленням в подальшому таких “стрибків”. Будується захисна металева огорожа. Протягом місяця керівники зазначених об’єктів обіцяють роботи завершити. Мер Нової Каховки Коваленко Володимир Іванович надасть матеріали ВП “КСПШ” для виконання робіт, – пише у повідомленні на Фейсбуці Наталія Вотеічкіна.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН