Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова Каховка напередодні Великодня провела весняну толоку

Про чисте місто дбають всі його жителі. Буквально – від малого до старого. Напередодні Великодніх свят учні загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних училищ, працівники підприємств, установ та організацій, ОСББ, ЖЕКів влаштували генеральне прибирання у місті.

«Зусиллями городян та жителів сіл, що входять до Новокаховської міської ради, очищені від сміття узбіччя під’їзних шляхів та доріг у населених пунктах. Прибрані прибудинкові території, прилеглі площі до садівничих товариств та гаражних кооперативів, побілені бордюри та дерева. Всього проведено робіт на більш ніж 25 тисячах квадратних метрів», – розповів заступник Новокаховського міського голови Володимир Сироватка.

Толока і передбачає, що до неї залучаються всі, і кожен вносить свій посильний внесок у загальну справу. Учні 5-11 класів Новокаховської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом зі своїми наставниками вийшли до парку в районі міського РАГСу та берегової зони вздовж міської пристані.

«Протягом години тривала робота трудового десанту. Метою проведеного заходу було прищеплення учням трудових навичок та формування поваги до людської праці. Аби виховати справжніх патріотів своєї Батьківщини, потрібно починати з маленького – з підтримання чистоти у власній кімнаті, в рідній оселі, на шкільному подвір’ї та в рідному місті», – про це повідомила на офіційному сайті школи заступник директора з виховної роботи ЗОШ №3 Галина Фірсова.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН