Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В зону АТО херсонці зібрали Великодні дарунки

Третій рік поспіль Херсонська територіальна організація Партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» спільно з небайдужими жителями області збирають пасхальні кошики для військовослужбовців.

«Святковий набір буде освячено та доставлено військовослужбовцям з Херсонщини на передову у Великдень, щоб кожен солдат відчув тепло і турботу, – коментує “Українському Півдню” голова обласного осередку партії Олена Урсуленко. – Ми повинні постійно підтримувати наших бійців, які захищають територіальну цілісність України».

Впроваджується в області і соціально важливий проект – правова і соціальна підтримка воїнів АТО та їхніх родин. В області діють безоплатні юридичні консультації, де мешканці міст і сіл можуть отримати відповіді щодо отримання субсидії на оплату комунальних платежів. Беруть участь члени партії і в екологічній акції «Толока» – низці заходів із захисту навколишнього середовища, озелененні територій. Партійці залучають до проведення «Толоки» учнів, щоб території шкіл були впорядкованими і зеленими.

Херсонська обласна організація політичної сили БПП «Солідарність» підтримує й інші проекти в різних районах, адже партія поступово розвивається, до неї приєднуються все більше небайдужих жителів південного краю, які прагнуть змін.

Одне з програмних положень партії «Солідарність» – забезпечення відкритості й прозорості дій влади, взаємодія з громадськими організаціями. На місцевому рівні ці принципи вдається реалізувати партійцям в антикорупційному проекті.

«Це дозволяє партійцям у рамках діючого законодавства збирати і подавати документи про корупційні дії посадовців до правоохоронних структур. Корупція – це найбільша проблема в України, лише поборовши її, громадяни можуть сподіватись на краще життя. Ми зобов’язані забезпечити одну з основоположних обіцянок партії «Солідарність» – діяти прозоро і відкрито», – розповіла голова Херсонської обласної організації Олена Урсуленко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН