Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Губернатор Одещини започатковує безкоштовну підготовку до ЗНО для випускників шкіл області

Про те, що в Одеській області буде запроваджено безкоштовну онлайн ініціативу з підготовки випускників цього року до ЗНО, на Фейсбуці повідомила Оксана Мудрик, педагог Ставропольскої НВК:

 – В рамках реалізації Стратегічного плану дій на 2017-2019 рр «Розумний регіон» голова Одеської обласної державної адміністрації Степанов М.В. зустрівся з випускниками і педагогами шкіл області. На цю зустріч були запрошені і учні нашої школи.
Незабаром нам доведеться пройти дуже не просте і відповідальне випробування – підтвердити свої зннання на зовнішньому незалежному оцінюванні. Результати тестів ЗНО можуть стати для нас квитком у надзвичайно цікаве і яскраве студентське життя.

Для якісної підготовки учнів, незалежно від того, де вони проживають, Максим Степанов започатковує безкоштовну онлайн ініціативу з підготовки випускників шкіл до зовнішнього незалежного оцінювання «Будь розумним». Кожен учень має можливість підтягнути прогалини у навчанні, систематизувати знання та належним чином підготуватисч до тестів ЗНО.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН