Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Різноманітна продукція за прийнятними цінами – сьогодні Херсон ярмаркує

М’ясо, ковбаси, риба, сири, яйця та багато іншого – херсонські товаровиробники виставили найкращу свою продукцію, щоб жителям обласного центру було чим наповнити свій Великодній кошик.

На ярмарку виробники майже зі всієї області. Люди в основному купують яйця та яблука. У прилавків з ковбасами та сирами людей менше, але товар затребуваний. За годину по шматочку, але майже все розкупили. Особливого ажіотажу немає, але черги вишукуються. Покупців не злякала і дощова погода. Основна ідея заходу – щоб люди задешево запаслися харчами до великоднього столу.

Володимир Клюцевський, керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації прокоментував так: «Ці заходи доцільно проводити якнайчастіше, бо через те, що жителі міста і області не мають високих статків, якраз створюються умови для того, щоб вони могли отримати продукцію за доступними цінами. А найголовніше, що ця продукція наша, вітчизняна, херсонська. І зрозуміло, що ми таким чином створюємо умови для підтримки виробника, який може на таких заходах продати свою продукцію і отримати відповідні прибутки».

Ярмарки проводять саме тоді, коли людям є що святкувати. Привід – національні та релігійні свята. Останній був перед Новим Роком та Різдвом. Товари херсонці купують, але думки щодо цін та асортименту розділились.

У планах місцевої влади створити постійний майданчик для торгівлі саме нашим місцевим виробникам з мінімальними націнками. Над місцем його розташування поки розмірковують, але будиночки та ятки для продавців вже готують, аби все виглядало цивілізовано. Ринковий збір обіцяють не брати, але і бізнесменів закликають не надто гнатися за прибутком, а використовувати цей майданчик більше як рекламу та для створення іміджу.

Найближчий наступний ярмарок запланували на кінець червня та обов’язково до дня Незалежності.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН