Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громадськість Херсона обурена обшуками в приміщенні “Самооборони”

Вчора у Херсоні вдбулися обшуки в приміщенні місцевої “Самооборони”, під час якого, як повідомляли ЗМІ, було знайдено зброю. Громадськість Херсона по своєму відреагували на цю подію. Так, громадська активістка Наталія Вотеічкіна на Фейсбуці написала наступне:

– ЗА АКТИВНУ ПОЗИЦІЮ – ПОГРОМ І ЦЬКУВАННЯ?!

Вчора в Херсоні відбувся беспрєдєл. В приміщенні Самооборони відбувся обшук, в якому приймали участь депутати міськради і Дніпровської районої ради, чиновники, громадські формування, голова Антонівської селищної ради з громадською дружиною. При чому в цю “робочу групу”, яка вибила вікно і зривала половиці, входять ті, з якими у керівника Самооборини конфлікт інтересів.

Зі слів Інни Усачової, представники поліції не дали зробити дзвінок адвокату. Понятими були запрошені члени “робочої групи”. Чекаємо від Інни подробиць. Від себе додам, що в незалежності від моїх взаємовідносин саме з Інною, ситуація склалась не припустима. Будемо розбиратись і тримати розвиток подій під контролем. До кожного з нас так можуть вломитися в офіс або в будинок. Повертається 37-й? Робити запити про корупцію і писати заяви про злочини стає дедалі небезпечно.

У коментарах інша херсонська громадська активістка Римма Бараненко написала, що такі дії в сучасній Україні є неприпустимими:

 – Я розумію, що постраждала вона (Інна Усачова, координатор херсонської Самооборони – прим. ред.) за активну позицію, протидію корупції у владі та сепаратистським формуванням. Які й влаштували погром. Повторюю: ПОГРОМ ВЛАШТУВАЛА ПОЛІЦІЯ З ПРЕСТАВНИКАМИ ВЛАДИ СПІЛЬНО ІЗ СЕПАРАТИСТСЬКИМ ФОРМУВАННЯМ ГФ ТВЕРДИНЯ! Всі представники влади, які брали участь у погромі, раніше підтримали фінансування ГФ Твердиня. А тепер прийшли до Інни, яка заважала отримати наступні кошти.

При цьому, поряд з офісом поліція жорстко затримала представника Майдану, бійця АТО Андрія Наливайко, який завжди займав принципову позицію у відношенні до влади, примушуючи її жити без корупції. В соцмережак також обурені діями поліції. При цьому Андрій Наливайко прокоментував, що він просто намагався дізнатися в чому справа. (Попередження – у відео присутня нецензурна лексика).

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН