Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні більше 20 священиків і сотні мирян вознесли молитви за перемогу заради миру

В усіх містах країни відбулась спільна молитва за Україну. Віряни різних конфесій на площах у Києві, Ужгороді, Тернополі, Миколаєві, Львові, Кропивницькому, Одесі та Херсоні у молитві зверталися до Бога, щоб врешті у нашій державі настав мир.

Для херсонців акція стала вже традиційною, спільна молитва біля пам’ятника Небесній Сотні проводиться щонеділі, та цього разу до парафіян Київського Патріархату приєдналися автокефальна церква та протестанти.

«У храмі напередодні ми оголошували про спільну молитву. Багато людей відгукнулося і прийшло на богослужіння. І після служби Божої підходили і запитували: «Коли настане кінець війні?». У мене одна відповідь: «Тоді, коли ми станемо монолітом. А поки ми не єдині, ворог завжди знайде слабкі сторони і буде на них «грати», – поділився настоятель храму УПЦ Київського патріархату Віри, Надії, Любові та Софії отець Ігор.

Спільна молитва відбулась за благословення Київського патріарха Філарета і була встановлена радою церков. Більше 20 священиків і сотні мирян вознесли молитви за перемогу заради миру.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН