Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні перевірять всі пляжі

Згідно розпорядження міського голови Володимира Миколаєнка, з 15 по 17 травня поточного року проводитиметься перевірка готовності пляжів, оздоровчих закладів та інших місць масового відпочинку людей на водних об’єктах міста до роботи в літній оздоровчий період 2017 року.

До 5 травня 2017 року департаментом житлово-комунального господарства міськради та виконкомами районних у місті рад буде проведена робота з керівниками суб’єктів господарювання, які використовують водні об’єкти з виробничою, оздоровчою, спортивною метою або для відпочинку людей, щодо підготовки цих об’єктів відповідно до вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, повідомляє видання Вгору.

Перевірку пляжів та інших місць масового відпочинку людей на водних об’єктах  міста Херсона до роботи в літній оздоровчий період 2017 року  буде здіснено відповідною міською комісією з 15 травня за наступним графіком:

  1. Пляж «Молодіжний» (смт Антонівка, вул.Херсонська, 124-ж) – 15.05.2017;
  2. Спортивно-оздоровчий комплекс ТОВ «Конка» (смт Антонівка, вул.Херсонська, 124-м) – 15.05.2017;
  3. ТОВ «Пристань» (Спортивно-оздоровчий комплекс «Лілея»), Придніпровський узвіз, 1 – 15.05.2017;
  4. Пляжі «Потьомкінський», «Південний» (вул. М.Фортус, 3) – 16.05.2017;
  5. Водна станція і пляж Херсонської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (адміністрація Херсонського морського порту), 2-й затон – 17.05.2017.

Зокрема, міська комісія з перевірки готовності пляжів та інших місць масового відпочинку людей на водних об’єктах  міста Херсона до роботи в літній оздоровчий період 2017 року перевірить наявність дозвільних документів та відповідность вимогам безпеки, визначеним нормативно-правовими актами, пляжів та інших місць масового відпочинку людей на водних об’єктах міста, що засвідчують їхню придатність до експлуатації. 

За необхідності, комісією буде надано пропозиції суб’єктам господарювання для вжиття заходів щодо приведення місць масового відпочинку людей на водних об’єктах у відповідність до вимог нормативно-правових актів та проконтрольовано їх виконання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН