Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чому депутати Херсонської міськради не можуть поставити крапку у питанні ціни на проїзд у маршрутках

Знов питання про відміну рішення Херсонського виконкому щодо підняття ціни на проїзд до 5 гривень перенесено на 5 квітня. Це свого роду затягування процесу, аби приспати пильність громади.

Звісно, могли б поставити в цій історії крапку самі депутати Херсонської міськради, більшістю голосів відмінивши це рішення. Але вже вкотре депутати не можуть внести це рішення в сесійну залу через нестачу голосів.

Здавалось би, демократичну більшість повинні підтримати представники «Свободи» та “Радикали”, але вони вже давно забули про обіцянки виборцям захищати їхні права, перейшовши у підлеглі міського голови й відстоюючи позицію чиновників.

«Прикро, що питання мораторію на підняття ціни на проїзд в маршрутках в Херсоні переросло в площину мотиваційної зацікавленості деяких депутатів і чиновників, тому воно й не набирає голосів. Більше того, ні чиновники, ні перевізники не зацікавлені покращити послугу пасажироперевезень для городян. Але прийшов час повної зміни взаємин між громадою і перевізниками, цей процес не зупинити. Я дякую активістам за те, що це питання вони тримають на контролі, бо лише за активної участі громади ми зможемо переформатувати цю послугу, побачивши сучасні й безпечні маршрутки, у тому числі і в вечірній час», – прокоментувала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН