Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майже 6 тисяч херсонців вже подало декларацію про майновий стан

Серед відвідувачів податкової інспекції під час кампанії декларування не тільки пересічні громадяни, але й відомі особистості, у тому числі артисти, спортсмени. Їх активна громадянська позиція слугує прикладом серйозного ставлення до обов’язку щодо сплати податків.

«Процес іде в нормальному режимі. Наша задача створити максимально комфортні умови для приймання декларацій. Наші центри обслуговування платників планують свою роботу так, щоб це було максимально комфортно платникам зранку і до останнього клієнта. Працюємо у вихідні дні. На сьогодні у нас вже є понад 5,5 тисяч зданих декларацій. Це на 300 декларацій більше, ніж минулого року. Але вражає те, що сума задекларованих доходів майже на 30% більше минулорічної», – розповів Ігор КЛИМ, начальник ГУ ДФС у Херсонській області.

Щоб встигнути прозвітувати про майновий стан та доходи за 2016 рік необхідно до 3-го травня заповнити декларацію про майновий стан і доходи. Більшість свідомих городян не залишають виконання свого конституційного обов’язку на останній день і вже зараз активно приходять до центрів обслуговування платників.

Світлана Тарабарова декларує в Херсоні свої доходи
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН