Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одна з херсонських депутаток не гребує брудними методами?

Такий висновок можна зробити, прочитавши повідомлення Євгенії Вірліч на Фейсбуці – громадської активістки з Херсона, яка давно уважно досліджує діяльність місцевих політиків і чиновників. Цього разу пані Євгенія розглянула слова Ірини Ценкер, депутата Херсонської міської ради, яка увійшла у список тих народних обранців, яких намагалися відкликати:

 – Ірина Ценкер (наразі депутат Херсонської міської ради) у “найкращих” традиціях нинішнього херсонського чиновництва написала заздрісливий і брехливий пост про голову бюджетної комісії Херсонської міської ради Андрія Дмитрієва. Після фрази “Людина, яка за дослідженнями КВУ в лідерах серед депутатів-прогульників” стало зрозуміло: пані Ценкер настільки ображена на пана Андрія, що не гребує навіть брехнею.

За підсумками дослідження ХОО КВУ, Андрій Дмитрієв – один із найбільш дисциплінованих депутатів Херсонської міської ради, який за рік депутатства не пропустив жодної профільної комісії (він головує в бюджетній) та в період від початку каденції до 14.02.2017 року пропустив лише 7 пленарних засідань. Шмарклю по столу пані Ценкер вдалось розмазати з того, що за період червень – вересень пан Дмитрієв пропустив 3 з 5 пленарних засідань. Чомусь пані Ірина вирішила, що з цього можна зробити чудову плітку – крайнім часом вона на цьому спеціалізується.

І тут виникає питання: а судьи кто? (с) Далі Грибоєдов точно писав про Херсонську міськраду:

Далі херсонка робить припущення, що Ірина Ценкер вирішила посмтитися своєму колезі через його нещодавню заяву щодо неможливості зібрати транспортну сесію.:

 – Гнів пані Ірини викликала заява Андрія Дмитрієва про те, що на сесії, яка має вирішити транспортний колапс у Херсоні, чомусь немає певних депутатів – серед відсутніх була і пані Ценкер. І це вже не перша відсутність пані Ірини на важливих заходах, які мають вирішити нагальні проблеми міста. І повідомлень про причини також не видно. Десь пан Андрій неправий?

Ірина Ценкер пропустила 4 пленарні засідання (у пана Андрія 7) з 28. Проте жодної профільної комісії пан Андрій не пропустив, а от у пані Ценкер – почесне третє місце у своїй комісії із 13-ма пропусками. Тільки на відміну від вельмишановної депутатки, я користуюсь не думкою божевільної матюкливої чиновниці, а офіційними даними з сайту міської ради: http://www.city.kherson.ua/c/miska-vlada/s/miska-rada. Скріни із підрахунками додаю: червоним я виділила власні підрахунки пропусків – Ви можете їх перевірити і порахувати власноруч.

Більш того, пані Ірина Ценкер голосувала за зміни до застосування ProZorro, які фактично виводять до тіні допорогові закупівлі. Також Ірина Ценкер – той самий підприємець, який продавав продукти харчування різним закладам Херсона із цінами з різницею в 2 рази (скрін додається). Скрін зроблено зі статті ресурсу (http://most.ks.ua/…/kartofel_dlja_psihiatricheskoj_bolnitsy…), чиї “редактори” наразі ДУЖЕ підтримують Ірину Ценкер. Від ворожості до кохання, як то кажуть……

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН