Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині зустрічали Свято весни

07 березня 2017 року, за участі керівництва Бериславського району, в районному Будинку культури відбувся святковий концерт “Свято весни”, присвячений Міжнародному жіночому дню.

З привітальними словами до жіноцтва звернулися голова районної державної адміністрації Олександр Гомон, заступник голови районної ради Ірина Джеманова та міський голова Олександр Шаповалов. Районне керівництво нагородило жінок, які працею прославляють свій район квітами та грамотами. Крім того голова районної державної адміністрації Олександр Гомон нагородив за почесне звання мати – героїня Оксану Годунок та Надію Досову .

У своїй промові Олександр Гомон зазначив: «Ми поважаємо і високо цінуємо Вас як повноправних учасників творення нашої незалежної держави; ми низько вклоняємось вам за великий подвиг материнства; ми з ніжністю і любов’ю даруємо вам сьогодні квіти – нашим коханим, дружинам, подругам, з якими йдемо по життю».

Також, жінок району привітав депутат обласної ради Ігор Йосипенко, побажавши усім весняного яскравого настрою, джерельно-ніжних почуттів, квітучої краси та душевної гармонії.

Святковий концерт був пронизаний теплом та ніжністю. Кращу половину людства вітали вокальні та хореографічні колективи районного Будинку культури. А найголовнішим подарунком-сюрпризом для усіх жінок була святкова програма від творчого колективу Херсонського обласного академічного музично – драматичного театру імені Миколи Куліша!!! Усі присутні отримали море позитивні емоції та приємні враження.

Привітав зі святом весни і краси жінок Бериславщини і депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко, який у своєму виступі сказав: «Добра, здоров’я любові, сімейного затишку і миру всім в нашій державі. Весна – це розквіт, тому я бажаю жінкам добробуту та взаєморозуміння в сімя’х. Адже держава розпочинається з кожної родини».

Бериславська районна державна адміністрація

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН