Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сєнкевич і Савченко кидали гранати та стріляли з автоматів на навчаннях

Навчання підрозділів територіальної оборони відбулися в шести різних позиціях.

У суботу, 4 березня, на території навчального центру підготовки Нацполіціі відбулися практичні заняття з особовим складом підрозділів територіальної оборони, розташованих на території Миколаєва. Про це повідомляє Depo.Миколаїв

На навчаннях були присутні голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко та його заступники, мер Олександр Сенкевич, нардеп Давид Макар’ян, а також керівний склад Миколаївського обласного військового комісаріату.

Захід розпочався зі звернення військового комісара Миколаївського обласного військомату полковника Олександра Іванова. “Закінчиться війна, і кожен з нас замислиться, що він зробив для своєї держави. Чи виконав він свій борг? Себе не обдуриш”, – сказав Іванов.

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко зазначив, що оборону Миколаївщини потрібно відновити по крупицях: “Ми стали на непростий шлях, шлях захисників Вітчизни. Це маленька, але дуже важлива подія, яка дасть вам можливість поліпшити свої бойові навички. Ми довели, що ми можемо перемагати. Ми нація, яку неможливо подолати – нас можна тільки знищити. Але їм цього не вдалося зробити, а тепер наш борг не дати ворогу такої можливості”, – сказав голова ОДА.

Мер Миколаєва в свою чергу додав, що пишається тим, що в місті Миколаєві є справжні патріоти. “Я пишаюся вами, мені дуже приємно знати, що є справжні чоловіки, які готові брати в руки зброю і захищати свою країну. Я вдячний вам за те, що ви є справжніми громадянами нашої країни”, – підсумував міський голова.

Навчання відбулися в шести різних позиціях. Курсанти навчалися вогневої підготовки з АК-47 і ПМ, метали навчальні гранати, проходили тактичну, військово-методичну та інженерну підготовку. Чиновники випробували сили в метанні навчальних гранат і в стрільбі з автомата Калашникова.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН