Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майбутні випускники Херсона можуть спробувати свої сили у пробному ЗНО

Таку можливість надає молоді сайт Херсонського віртуального університету, де у відкритому доступі є завдання для проходження ЗНО, аби допомогти старшокласникам і випускникам попередніх років провести підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання.

Про те, що саме потрібно зробити, аби отримати результати пробного оцінювання на Фейсбуці розповіла Марина Білоус, керівник відділу забезпечення академічно-інформаційно-комунікаційної інфраструктури ХДУ:

 – Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться тільки для зареєстрованих на цьому ресурсі осіб. Після виконання тестових робіт всі учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання зможуть подивитися свої результати тестування на сайті Херсонського віртуального університету.
Для реєстрації відправте інформацію (власний e-mail, П.І.Б., назву навчального закладу) на адресу profwork@kspu.edu. Реєстрація на пробне ЗНО 2017 року триватиме з 01.03.17 до 15.03.17 р.
Після реєстрації Ви отримаєте посилання для проходження тестів за обраними дисциплінами. Проходження триватиме з 01.03.17 до 22.05.17

Серед зареєстрованих учасників за результатами проходження тестів окремо за кожною дисципліною будуть відзначені найкращі учні ІТ-компаніями, з якими співпрацює кафедра. Результати будуть оголошені 27.05.2017 р.

На сайті можно пройти тестування за наступними дисциплінами: ЗНО Хімія 2016, Іспанська мова ЗНО, Французька мова, Всесвітня історія, Німецька мова ЗНО, Біологія ЗНО, Хімія ЗНО, Географія ЗНО, Історія України ЗНО, Англійська мова ЗНО, Фізика ЗНО, Українська мова та література ЗНО.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН