Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для покращення життя сільських населених пунктів Херсонщини треба об’єднати зусилля влади і громади

Олександр Гомон, голова Бериславської РДА на Фейсбуці розповів про те, що в нього відбулася робоча поїздка до Веселівської сільської ради, де новий очільник району ознайомився із місцевими проблемами:

 – Ознайомився з проблемами місцевих колективів, оцінював матеріально-технічну базу закладів, визначав пріоритетні питання, які потребують першочергового вирішення. Спочатку завітав до сільської ради, поспілкувався з колективом, вислухав побажання кожного співробітника. Відвідав сільську бібліотеку, та зазначив, що установа забезпечена достатньою кількістю книжок, проте є деякі проблеми, які разом можна вирішити. Згодом ознайомився з сільською музичною школою та зазначив, що що маючи такі молоді таланти, потрібно докуповувати музичні інструменти, щоб діти і надалі могли розвиватися.

Завітав Олександр Гомон і до сільського Будинку культури, де спілкувався із його працівниками. Вони казали про те, що потрібен ремонт у приміщенні. Після чого голова РДА відправився до місцевої школи:

 – Продовжив свій робочий візит, оглянувши класні кімнати, їдальню Веселівської загальноосвітньої школи I-III ст., поспілкувався з школярами та педагогічним колективом. Позитивно оцінив хороші освітянські результати закладу та звернув увагу на проблемні питання, які потребують вирішення. Відвідав Веселівський дошкільний навчальний заклад “Ясла-садок”, де нині триває ремонт приміщення й зазначив, що у дошкільному закладі зроблено чимало. Приємно відзначив, що у даному освітньому закладі створені всі умови для комфортного навчання та розвитку дітей.

Згодом мав змогу ознайомитися з Веселівською амбулаторією загальної практики сімейної медицини, поспілкувався з колективом, вислухав проблемні питання та пообіцяв у сприянні їх вирішення. В цілому отримав позитивні враження від візиту та запропонував об’єднати всі зусилля для покращення життєдіяльності сільської ради та досягнених високих результатів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН