Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В передмісті Херсона відбувся конкурс на кращу господарочку

На Херсонщині у селі Іженерному вчора також зустрічали свято Масляної. Але організтори підійшли до святкувань із вигадкою, адже в рамках народного зібрання пристуні змогли і покуштувати смачні млинці, і поспівати, і провести конкурс, і багато іншого. Про те, як же ж зустрічало передмістя Херсона свято Масляної на Фейсбуці розповіла депутат Херсонської міської ради Галина Лугова:

Вчора в селищі Інженерному, незважаючи на дощ, весело з музиками, піснями, конкурсами, млинцями, варениками, кулішом за всіма традиціями святкували Масляну. Ініціатором свята та організатором був селищний голова Олег Кіцун, підтримав свято депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков.

До свята долучилися також голова Дніпровської в місті Херсоні ради Владислав Кондратов та депутат Херсонської міської ради Галина Лугова. Виявилося, що в селищі проживають “золоті голоси Херсонського краю”! Дівчата підготували цілу концертну програму!

Всі присутні ще раз змогли переконатися наскільки суперові господарочки живуть у селищі – найсмачніші млинці вчора були саме на цьому святі! Було проведено конкурс на “Кращу господарочку”, а також конкурс на кращого юного художника “Масляної”!

Всі переможці отримали від Юрія Рожкова подарунки. Масу задоволення отримали не тільки дорослі, а й діти, які приймали найактивнішу участь! Катання на возі викликало чималий ажіотаж! І за традицією спалили чучело разом зі всім поганим, що було у кожного на душі, на серці з побажанням, щоб скоріше прийшла весна і принесла тепло, радість і нарешті, такий довгоочікуваний мир і спокій нашій Україні!

Свято в селищі – це чудовий приклад єдності, сили, взаєморозуміння і розуміння, що ми всі – одна велика родина, ми всі рідні і такі одне одному потрібні! Головне, щоб люди це відчували! Зі святом всіх!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН