Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новим віце-мером Миколаєва може стати херсонський чиновник

Замість Валентина Гайдаржи головним у сфері ЖКГ міста мер пропонує призначити Мкртича Мкртчяна.

У Миколаєві новим віце-мером з питань ЖКГ може стати начальник управління комунальної власності Херсонської міськради Мкртич Мкртчян. Його кандидатуру на засіданні сесії Миколаївської міськради запропонував мер Олександр Сєнкевич, повідомляє Depo.Миколаїв.

Сєнкевич зазначив, що віце-мер з питань ЖКГ Валентин Гайдаржи став переможцем конкурсу на посаду заступника голови ОДА з питань розвитку інфраструктури, будівництва, екології, ЖКГ та цивільного захисту. Він вже написав заяву на звільнення за власним бажанням. За словами мера, питання про нового заступника постало після особистої розмови з Гайдаржи. На його місце Сєнкевич пропонує Мкртича Мкртчяна, начальника управлінян комунальної власності Херсонської міськради, який вже досліжував питання ЖКГ у Миколаєві.

Втім, до порядку денного питання про затвердження нового заступника міськрада поки не внесла. Сєнкевич запропонував обговорити спочатку з головами фрацкції у перерві. Якщо буде більшість голосів, міськрада внесе питання до порядку денного у розділі “Різне”. Варто додати, що не всім депутатам сподобалося, що до пордяку денного хочуть включити питання, про які вони вперше чують та їх не попередили заздалегідь.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН