Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні губернатор Херсонщини представив нового голову Бериславської РДА

За результатами конкурсу на посаду голови адміністрації Бериславського району, переможцем став Олександр Гомон, уродженець Черкаської області.

Олександр Гомон призначений Указом Президента від 17 лютого з випробувальним терміном у 3 місяці.

Сьогодні голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв представив нового керівника активу району. У своїй першій промові новий очільник виклав свої програмні цілі: наповнення бюджету за рахунок раціонального використання сільгоспугідь і водних ресурсів, відновлення зрошувальної системи та сприяння розвитку переробної галузі.

Однією з найболючіших проблем Бериславського району назвав стан доріг і повідомив, що вів перемовини з потенційними інвесторами про будівництво у районі асфальтного заводу потужністю 120 тонн на годину.

«Нам є над чим працювати. Я завжди прислуховуюсь до слушних порад, раціональних ідей. Я відкритий до діалогу. Вважаю, що наша спільна праця дасть змогу реалізувати поставлені цілі й завдання», – сказав новопризначений голова Бериславського району Олександр Гомон.

У промові Олександр Гомон зазначив, що йому дістався складний район, але недвозначно натякнув на зв’язки у столиці, за допомоги яких все вирішиться. Якби тільки на благо і розвиток громади, тут і зв’язки знадобляться.

Новий очільник району був воїном АТО, відомий своєю непримиримістю до корупції, а значить є шанс на відродження Бериславського району, який має великий потенціал.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН