Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщину до свята Масляної завітають гості з Грузії та Франції

На вихідні у Новій Каховці відбудеться традиційний 14-й фестиваль Масляної. Місто очікує на приїзд гостей з Херсона, навколишніх населених пунктів й з-за кордону.

Для них і городян готують виступи всі самодіяльні колективи місцевих будинків культури, учасники дитячих творчих ансамблів та гуртків. Атмосферу давнього слов’янського свята створять організовані майданчики для традиційних розваг Широкої Масляної.

Звичайно, як без пригощання млинцями зі всім можливим начиненням! На фестивалі працюватиме польова кухня, та і колективи розстараються для святкового ярмарку, щоб здивувати жителів міста й гостей смаколиками.

«28 лютого Нова Каховка готується відзначити своє 65-річчя. Ми очікуємо, що вже на Масницю до міста прибудуть гості з Грузії та французького міста-побратима Сент- Етьєн-дю-Рувре», – повідомив керуючий справами Новокаховського міськвиконкому Василь Акуленко.

Новокаховський фестиваль Масляної добре відомий жителям навколишніх населених пунктів і більш віддалених. На Сирний тиждень невелике затишне місто приймає і пригощає всіх охочих, радує щирістю і гостинністю.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН